Strana 3 od 10

HTPC dileme i kombinacije

HTPC, iliti računar za kućnu multimediju (Home Theater PC), je prilično popularan gadget već godinama unazad. Osnovna namena mu je reprodukcija filmova, muzike i ostalog sadržaja na TV-u, a često ima i još poneki zadatak (file sharing, seed box, itd). Najčešće je to neki FullHD ready sistem spakovan u manje kućište i sakriven u ormar ili iza TV police 😁.

Detaljnije

OneLytics

OneLytics je idealna stvar za sve webmastere i developere koji žele jednostavan 1×1 homescreen widget sa aktuelnim Google Analytics podacima za izabrani site.

Detaljnije

Alarm Manager

Alarm Manager je Android aplikacija za kontrolu Home Alarm serije uređaja koje sam napravio. Pored klasične statistike (detekcija pokreta, aktiviranja i deaktiviranja alarma, paljenja i gašenja televizora i strujnih utičnica), tu se nalaze i dodatni „paneli“ za kontrolu strujnih utičnica, TV i D3 uređaja i prikaz meteo podataka.

Detaljnije

SBB ruter i wifi pokrivenost

SBB je u početku ere kablovskog interneta nudio svojom korisnicima čuvene Scientific Atlanta WebSTAR kablovske modeme. Bili su to proverene i pouzdane sprave koji su imali samo jednu manu, a to je da bez dodatnih uređaja nije bilo moguće povezati više računara na internet.

Detaljnije