Flutter custom RatingBar widget

Pošto je Flutter u priličnoj ekspanziji trenutno i mnogi developer su se odlučili za razvoj aplikacija na ovoj platformi (iako je još uvek u beta fazi), tako sam i ja u krenuo u istraživačke pohode i rešio da uradim konačno i iOS verziju Kafanskog Podsetnika.

Detaljnije

Ubacivanje Facebook Like button-a u WordPress post na najjednostavniji mogući način

Like Button je najpopularniji i najjednostavniji način za deljenje sadržaja na Facebook-u. WordPress ima milion pluginova za povezivanje sa Facebook-om a ovo je jednostavno rešenje za one koji žele ručno da implementiraju Like/Share button na kraju posta.

Detaljnije

Organizacija kablova uz pomoć hleba?

Ovo je prvi u nizu saveta u majstor Rile fazonu 🙂 Za one koji se ne sećaju ili su se rodili dosta kasnije, to je bio zanimljiv čova koji je u sklopu SAT emisije imao svoj blok u kom je delio savete kako da uz pomoć štapa i kanapa (al u bukvalnom smislu) rešite problem na kolima.

Detaljnije

HTPC dileme i kombinacije

HTPC, iliti računar za kućnu multimediju (Home Theater PC), je prilično popularan gadget već godinama unazad. Osnovna namena mu je reprodukcija filmova, muzike i ostalog sadržaja na TV-u, a često ima i još poneki zadatak (file sharing, seed box, itd). Najčešće je to neki FullHD ready sistem spakovan u manje kućište i sakriven u ormar ili iza TV police 😁.

Detaljnije