Ova politika privatnosti reguliše način na koji marko.racic.rs/blog sakuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika, a svaki („Korisnik“) na http://www.marko.racic.rs/blog sajtu („Sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na sajtu i sve proizvode i usluge koje nudi marko.racic.rs/blog.

Lične Informacije

Mi možemo prikupiti lične podatke za identifikaciju iz korisnike u različite načine u vezi sa aktivnostima, usluge, funkcije ili resursa pravimo dostupan na našem sajtu. Korisnici mogu posetiti naš sajt anonimno. Mi ćemo prikupljati lične podatke za identifikaciju korisnika od samo ako oni dobrovoljno dostavi takve informacije nama. Korisnici uvek mogu da odbiju da lično pruži informacije za identifikaciju, osim što može da ih spreči da se bave određenim aktivnostima u vezi sajta.

Ne-lični identifikacioni podaci

Mi možemo prikupiti ne-lične podatke o korisnicima identifikaciju kad god su u interakciji sa našeg sajta. Ne-lični identifikacioni podaci mogu da obuhvataju ime pregledača, tip računara i tehničke informacije o korisnicima sredstava za priključenje na našem sajtu, kao što su operativni sistem i internet provajdera koriste i druge slične informacije.

Kolačići (cookies)

Naš sajt može koristiti „kolačiće“ da poboljša korisničko iskustvo. Korisnički veb pretraživač stavlja kolačiće na svom čvrstom disku za potrebe vođenja evidencije i ponekad da pratite informacije o njima. Korisnik može da izabere da postavi svoju veb brovser da odbije kolačiće, ili da Vas upozorava kada se šalju kolačiće. Ako to ne učine, imajte na umu da neki delovi sajta ne može pravilno funkcionisati.

Kako koristimo prikupljene informacije

marko.racic.rs/blog može prikupljati i koristiti korisničke podatke za sledeće namene:

  • Da unapredimo naš sajt
  • Da bi pokrenuli promotivnu kampanju, takmičenje, istraživanje ili drugu funkciju

Kako štitimo vaše informacije

Mi smo usvojili odgovarajuće alate za prikupljanje podataka, skladištenje i preradu prakse i mere bezbednosti koje štite od neovlašćenog pristupa, izmene, obelodanjivanja ili uništavanja vaših ličnih podataka, korisničko ime, lozinka, informacije o transakciji i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

Deljenje vaših ličnih podataka

Mi ne prodajemo, trgovina, ili iznajmljuju Korisnici informacije lični identifikacioni drugima. Mi možemo deliti prikupljene generic demografske informacije nije povezan sa bilo lične informacije za identifikaciju o posetiocima i korisnicima sa našim poslovnim partnerima, pouzdanih filijale i oglašivača u smislu gore navedenih.

Drugi sajtovi

Korisnici mogu naći reklame ili drugog sadržaja na našem sajtu koji link na sajtove i usluge naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzorima, licence i trećim licima. Mi ne kontrolišemo sadržaj ili linkove koji se pojavljuju na ovim sajtovima i nisu odgovorni za praksu zaposlenih od strane sajtova povezanih sa ili sa našeg sajta. Pored toga, ovi sajtovi ili usluge, uključujući i njihov sadržaj i linkove, mogu se stalno menja. Ovi sajtovi i usluge mogu da imaju svoje politike privatnosti i politike korisnički servis. Pregledanje i interakcija na bilo kom drugom sajtu, uključujući veb sajtove koji imaju link ka našem sajtu, podleže sopstvenim uslovima i politika koje veb sajta.

Google AdSense

Neki od oglasa može biti zadovoljena od strane Google. Google korišćenje DART kolačić omogućava da služe oglasa za korisnike na osnovu njihove posete našem sajtu i ostalim sajtovima na Internetu. DART koristi „ne lične podatke“ i ne prati lične informacije o vama, kao što su vaše ime, e-mail adresu, fizičku adresu, itd Možete da odustanu od upotrebe DART kolačić tako što ćete posetiti Google oglase i sadržaja privatnost mreža politika u http://www.google.com/privacy_ads.html

Promene ove politike privatnosti

marko.racic.rs/blog ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada radimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice. Mi ohrabrujemo korisnike da često proverite ovu stranicu za bilo kakve promene da ostanu informisani o tome kako mi pomažu da štite lične podatke koje prikupljamo. Prihvatate i slažete se da je vaša odgovornost da periodično pregledate ovu politiku privatnosti i postanu svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, dajete nam prihvatanje ove politike i uslovima korišćenja usluge. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naš sajt. Vaša kontinuirana upotreba sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, u praksi ovog sajta, ili vašim kontaktima sa ovog sajta, kontaktirajte nas.

 

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 15. januara 2018.