Aplikacija s kojom sam ušao u Android vode i definitivno najpopularnija od svih koje sam uradio. Bila je to jesen 2012. godine. U jednoj kafanskoj noći, polualkoholisano stanje je prouzrokovalo ideju koja je odmah sutradan krenula u realizaciju 🙂

Bilo je to vreme kada je sam pojam kafana počeo ponovo da bude popularan među mladima, kafanice su nicale po gradu ko pečurke posle kiše, vladala je nestašica kariranih stolnjaka po prodavnicama materijala a ja sam sedeo za kompom i unosio pesme u bazu 🙂

Prva verzija aplikacije je imala fiksnih 20 pesama koje sam skinuo sa neke online top20 kafanske liste. Onda su počeli da rastu apetiti, pojavljivale su se nove ideje i apdejti sa novim funkcijama su dolazili skoro svake nedelje.

Posle nekih mesec-dva, aplikacija je bila na drugom mestu u Top100 novih aplikacija na Google Play, mnogi domaći IT sajtovi, blogovi i časopisi su je predstavili i pomenuli, i nema ko je nije imao instaliranu u telefonu u tom trenutku!

I danas, posle skoro 6 godina, i dalje se aktivno koristi i redovan je gost, da ne kažem prečica, na početnim ekranima ljubitelja ovog muzičkog žanra.